Vass eller kass – ATGs egen podd för den hästintresserade

Datum:

Dela:

Är du travintresserad och vill ha den bästa och senaste informationen inför veckans v75?

Vass eller kass är v75 podden som produceras av ATG själva. I podden får du en ordentlig genomgång av allt du behöver veta inför veckans omgång av v75.

Kort om vass eller kass

VadPodd om trav och v75 i synnerhet
NärVarje vecka inför veckans omgång
VarförOm du tänker vinna 7 rätt
HurDu lyssnar där du hittar poddar

Vass eller kass – ett måste varje lördag

Om du är v75-frälst och brukar lägga ett system eller två i samband med veckans tävlingar skall du absolut kolla upp vass eller kass. Podden släpps som regel en eller två dagar före veckans v75-omgång. Normalt sett avgörs v75 lördag eftermiddag med start klockan 16:20, vilket innebär att podden släpps sent på torsdagen, eller fredag. 

Några gånger har den dock släppts tidigt samma dag som omgången avgörs. Eftersom podden släpps ganska nära inpå tävlingen, är det alltså viktigt att du håller reda på när veckans v75 avgörs. Även om lördagar är regeln så finns det undantag när v75 avgörs på en söndag eller fredag. Det finns också speciella tillfällen varje år i samband med storhelger, då v75 avgörs flera dagar i rad. Check på kalendern är alltså av största vikt.

Säkert v75 tips via vass eller kass?

Kan man då räkna med att sätta ett säkert v75 tips efter att ha lyssnat på vass eller kass?

Även om vass eller kass innehåller väldigt bra information, och tips och råd från de främsta experterna, så är det viktigt att komma ihåg att det som regel krävs lite tur för att vinna också. 

Många saker kan spela in och bli avgörande i samband med en v75-omgång. En viktig sak att ha koll på är vilken bana veckans v75 avgörs på? Vass eller kass brukar ha med lite specialinformation om just banan och banans förhållanden. Så till exempel har vass eller kass pratat om banorna i Kalmar, Romme, Åby, Halmstad och Mantorp. Visste du att vissa hästar går betydligt bättre på vissa banor?

V75 tips på lördag med hjälp av vass eller kass?

Även om du inte kan något om trav i förväg så kan du, genom att lyssna noga på veckans avsnitt av vass eller kass på ATG play, få information som hjälper dig att lägga ett system redan nästa lördag. Fördelen med vass eller kass är att du får samlad information från flera experter. Information som du sedan kan väga in när du lägger ditt eget v75 system. 

I vass eller kass får du reda på vilka favoriter som håller för trycket, och vilka hästar som kan bli de riktigt stora skrällarna. Vill du vinna riktigt mycket pengar på v75 krävs det att du prickar in ett par rejäla skrällar. Favoriterna har nämligen för låga odds för att ge de stora pengarna.

Vass eller kass idag – vinst i morgon

Som redan nämnts släpps som regel veckans avsnitt av vass eller kass dagen före veckans v75-omgång. Genom att lyssna på avsnittet redan då det släpps får du tid på dig att själv fundera över vad du får höra i experternas analyser och kommentarer. De bästa systemen kräver som regel en del tankeverksamhet – inte minst som det kan bli väldigt dyrt att få med skrällarna som kan ge de riktigt stora pengarna. 

Då är det bra att ha tänkt igenom i förväg vilka favoriter man tror kommer att hålla för trycket. Som bekant kan man spara en hel del pengar genom att ha ett par spikar i sitt travsystem, pengar som man då kanske kan använda till att gardera med fler hästar i de jämna och kluriga omgångarna. 

Men precis som med allt annat så gäller det även i v75 att komma ihåg att ha kul på vägen. Att vinna är inte allt, utan precis lika viktigt är det att man har roligt medan man planerar och lägger sitt system. Skulle det sedan bära hela vägen hem till storvinsten, får man se det som en extra bonus.

Det här kan podden vass eller kass hjälpa dig med:

  • Välja ut vilka favoriter som kommer att hålla för trycket.
  • Vilka outsiders kan utmana?
  • Vilka hästar har veckans bana som favorit.
  • Analyser av banans förhållanden.

Twitch Affiliate – En komplett guide för att bli en Twitch Affiliate

Vill du förvandla din passion för streaming till en lönsam karriär? Du kanske har stött på termen "Twitch Affiliate" flertalet gånger. Vid en första...

Att Investera i Spelbolag: Risker och Möjligheter

Investering i spelbolag kan vara en spännande och lönsam upplevelse. Vi lever i en tid då peleindustrin är i en snabb tillväxtfas, främst på...

Svenska tv-traditioner: 3 populära filmer som sänds samma dag varje år 

Den svenska befolkningen håller hårt i traditioner. Midsommar, Kalle Anka på julafton och nubben till påsksillen är viktiga inslag i det årliga livet som...

Förvandla Din Livsstil med Estetisk Plastikkirurgi: En Djupdykning i Bröstkirurgi

dagens samhälle är det allt vanligare att människor söker sätt att förbättra sitt utseende och öka sitt självförtroende. Estetisk plastikkirurgi har blivit ett populärt...

De bästa och mest intressanta matbaserade spelen

Tv-, dator-, mobil- och onlinespel är något som stadigt ökat i popularitet och idag är spelbranschen en av de absolut största inom nöjesbranschen. Från...