Vinga Home och andra gåvokort perfekta för julen!

Datum:

Dela:

Vilket gåvokort passar din arbetsplats bäst? Julen närmar sig med stormsteg och många företag förbereder sig för att dela ut välförtjänta gåvor till sina anställda. Kanske har ni ingen tradition kring julgåvor på din arbetsplats? Oavsett går det att hitta flera sätt att ta julen till arbetsplatsen. Det är förstås svårt att hitta något som passar alla, men vi har kavlat upp ärmarna på jultröjan och langat fram tre av våra allra bästa tips!

Våra bästa julklappstips för arbetsplatsen:

LivsstilInvestera i gåvokort från vingagiftcard.com och låt mottagaren själv välja ut en lyxig och personlig gåva!
LokaltUndersök vad det finns för möjligheter till specialerbjudanden och presentkort på din ort!
VälgörenhetGe bort ett gåvobevis och stöd en hjälpverksamhet ditt, eller mottagarens, hjärta klappar lite extra för!
Tråkig chef?Gå ihop med kollegorna och anordna Secret Santa. Bestäm budget och dra lott om vem som köper present till vem – när det är dags för julklappsutdelning får chefen skämmas!

Ett allt vanligare sätt att både visa sin uppskattning och ge den tilltänkta mottagaren möjligheten att själva välja vad som passar dem bäst är att ge ett gåvokort i present. Det finns en uppsjö aktörer på marknaden för gåvokort, som till exempel giftcard.se och smartbox.com. Det är en djungel en kan spendera många skärmtimmar i. Vi har valt att lyfta fram några alternativ vi verkligen rekommenderar.

Vinga Home – Ett stilrent alternativ oavsett budget

Ett gåvokort från Vinga känns lyxigt oavsett ekonomisk kapacitet. Vinga Home är en livsstilsbutik på nätet. Här finns allt från stilrena bestick till en mysig recycled pläd att kura ihop sig under i vintermörkret. Eller varför inte ett set köttknivar, eller tallrikar? Stort fokus ligger på inredning och accessoarer, allt noga utvalt och med öga för både design och hållbarhet. 

En av de fina sakerna med den typen av gåvokort Vinga erbjuder är att fokus inte ligger på hur mycket pengar som finns att spendera. Nej, här ligger fokus på annat! Mottagaren får en unik kod som den använder för att lösa in sitt gåvokort, där får den sedan välja bland en mängd produkter och annat härligt. Du bestämmer vilken typ av sortiment mottagaren ska få att välja från.

Vinga erbjuder följande typer av gåvokort:

  • Nobel
  • Classic
  • Regal
  • Extravagans
  • Imperial
  • Vinga Home 1000
  • Vinga Home 2000

Vill du investera i en mer personlig gåva är ett hett tips är att beställa en produkt med gravyr.

Du kan välja mellan vattenflaskor, väskor, köksredskap med mera. En gåva som garanterat uppskattas!

Rabattkod från din lokala butik

Webbutiker är verkligen fantastiska! Den enda nackdelen är att en inte får möjlighet att klämma och känna på produkterna innan köp. Detta kan du ta fasta på när du införskaffar ditt gåvokort. På flera platser i landet finns det presentkort som går att använda hos de flesta butiker, frisör- och skönhetssalonger, restauranger med mera, som är belägna på orten. Ta chansen att stötta de lokala småbutikerna och se efter vad det finns för alternativ där just du bor!

Finns den här möjligheten inte där du befinner dig? Lös det! Testa att kontakta en butik du uppskattar och fråga om ni kan inleda någon typ av samarbete. I bästa fall har de ett färdigt erbjudande, annars kan ni säkerligen komma överens om något så enkelt som en rabattkod du kan dela ut till kollegorna. Lägg lite krut på fina kort så känns även en så simpel sak som en rabattkod riktigt lyxig.

Gåvokort för en god sak

I juletid blir det mycket av det goda. Det kan vara skönt att skifta fokus från materiella ting och vår egen vardag för att istället försöka göra skillnad för någon annan. Men, tänker du kanske, jag ger ju inte bort någonting. Blir hen verkligen glad för det här?

Ja, de flesta uppskattar verkligen att “få” välgörenhet i present, särskilt om det är till ett ändamål de har någon typ av koppling till. Till exempel Läkare utan gränser för någon som jobbar inom vården, Naturskyddsföreningen till trädkramaren, etc.

Även här finns det hur många organisationer som helst att välja på. Välj en organisation du känner till sedan tidigare och litar på. Var noga med att det är en med seriös verksamhet. Ett av de lättaste sätten att kontrollera kvaliteten på en välgörenhetsorganisation är att se efter om de har ett så kallat 90-konto. Vill du slippa tänka på detta finns välgörenhet att köpa även hos Vinga Home – de har helt enkelt lösningar för det mesta!

Twitch Affiliate – En komplett guide för att bli en Twitch Affiliate

Vill du förvandla din passion för streaming till en lönsam karriär? Du kanske har stött på termen "Twitch Affiliate" flertalet gånger. Vid en första...

Att Investera i Spelbolag: Risker och Möjligheter

Investering i spelbolag kan vara en spännande och lönsam upplevelse. Vi lever i en tid då peleindustrin är i en snabb tillväxtfas, främst på...

Svenska tv-traditioner: 3 populära filmer som sänds samma dag varje år 

Den svenska befolkningen håller hårt i traditioner. Midsommar, Kalle Anka på julafton och nubben till påsksillen är viktiga inslag i det årliga livet som...

Förvandla Din Livsstil med Estetisk Plastikkirurgi: En Djupdykning i Bröstkirurgi

dagens samhälle är det allt vanligare att människor söker sätt att förbättra sitt utseende och öka sitt självförtroende. Estetisk plastikkirurgi har blivit ett populärt...

De bästa och mest intressanta matbaserade spelen

Tv-, dator-, mobil- och onlinespel är något som stadigt ökat i popularitet och idag är spelbranschen en av de absolut största inom nöjesbranschen. Från...